-->

ЕВРОПСКИ #1
ЗА МЕДИЦИНСКА ЛАБОРАТОРИСКА ДИЈАГНОСТИКА

SARS CoV 2 S антитела

Тестот Аnti SARS CoV 2 S антитела е најсоодветен тест за проверка на ефектот по вакцинирање..

Дознајте повеќе...

Направете тест за интолеранција на храна

Не толерирајте интолеранција на храна! Доколку чувствувате тегоби во дигестивниот тракт време е да му помогнете на Вашиот организам и да ја откриете причината и да ја прилагодите исхраната на Вашите индивидуални потреби.

Дознајте повеќе...

Sars-Cov-2 или Influenza A/B

Направи тест за да знаеш за само 2500 мкд.

Дознајте повеќе...

Тест за COVID 19

Направете COVID-19 RT PCR тест кој ви е неопходен за патување, за летување, за ваша заштита и проверка.

 

Дознајте повеќе...

Домашна посета

Останете во удобноста на својот дом додека Ви земаме примероци за анализа. 

 

Дознајте повеќе...

Витамин Б12

Дефицитот на витамин Б12 може да доведе до невролошки потешкотии (на пример депресија), мегалобластна анемија и разновидни неспецифични симптоми, од интензивен замор до нарушување на видот.
Проверете го нивото на Б12 во нашите лаборатории.
☎️ 3107 107

Дознајте повеќе...

 

Драги посетители! Нашата веб-страна користи колачиња со цел да ви го дадеме најрелевантното искуство со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликнување на „Прифати“, вие се согласувате да се користат СИТЕ колачиња.