-->

Домашна посета

Останете во удобноста на својот дом додека Ви земаме примероци за анализа. Нашиот тим е опремен со соодветна заштитна опрема за Ваша безбедност.

Затоа што Вашето здравје, безбедност и благосостојба се приоритет број #1.

Едноставно закажете домашна посета на:

☎️ (02) 3 107 107

 

 

Драги посетители! Нашата веб-страна користи колачиња со цел да ви го дадеме најрелевантното искуство со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликнување на „Прифати“, вие се согласувате да се користат СИТЕ колачиња.