-->

Интолеранција на храна

Не толерирајте интолеранција на храна!

Доколку чувствувате тегоби во дигестивниот тракт време е да му помогнете на Вашиот организам и да ја откриете причината и да ја прилагодите исхраната на Вашите индивидуални потреби.

За да одговори на потребата од дијагностицирање на оваа состојба, лабораторијата SYNLAB воведе тест за интолеранција на храна кој од мала количина на крв, утврдува интолеранција на 176 различни хранливи состојки со откривање на покачени титри на имуноглобулин Г (IgG) во крвниот серум или сензитивност на одредени видови храна.

Драги посетители! Нашата веб-страна користи колачиња со цел да ви го дадеме најрелевантното искуство со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликнување на „Прифати“, вие се согласувате да се користат СИТЕ колачиња.