-->

Кариера

SYNLAB е лидер во интегрираната медицинска дијагностика, благодарение на широкиот асортиман на лабораториски услуги како и светски распространетата мрежа на лаборатории.

Движечката сила на силната стратегија ја претставуваат повеќе од 20.000 вработени ширум светот и десетици илјади соработници кои секогаш ги ставаат медицинската извонредност и пациентот во центарот.

Во постојан развој и силен раст, SYNLAB е секогаш во потрага по високо квалификувани лекари и други здравствени работници кои сакаат да бидат дел од едно огромно семејство на високо квалификувани професионалци.

Доколку сакате да се придружите на нашиот тим, во продолжение може да ги видите сите активни огласи за вработување во нашата компанија и да аплицирате со пополнување на соодветниот формулар. Доколку во моментов немаме слободни работни места кои одговараат на Вашиот профил, а вие сепак сте заинтересирани за вработување во нашата компанија, може да го пополните формуларот за слободна апликација за вработување, а нашиот тим ќе Ве исконтактира веднаш штом ќе се отвори работна позиција која одговара на Вашето искуство и компетенции.

Ви благодараме за интересот за вработување во SYNLAB!

Доколку во моментов немаме слободни работни места кои одговараат на Вашиот профил, а Вие сепак сте заинтересирани за вработување во нашата компанија, може да го пополните следниов формулар, а нашиот тим ќе Ве исконтактира веднаш штом ќе се отвори работна позиција која одговара на Вашето искуство и компетенции. Ви благодариме!

Драги посетители! Нашата веб-страна користи колачиња со цел да ви го дадеме најрелевантното искуство со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликнување на „Прифати“, вие се согласувате да се користат СИТЕ колачиња.