-->

SARS-CoV-2 S антитела

Тестот Аnti SARS-CoV-2 S антитела е најсоодветен тест за проверка на ефектот по вакцинирање. Тоа е квантитативен тест кој покажува ниво на неутрализирачки антитела против Spike протеинот.

Чувствителен тест кој исто така може да се користи и кај лица кои прележале КОВИД 19 за проценка на ефикасниот хуморален имунитет.

🩺 Задолжително консултирајте се со вашиот лекар пред тестирање.

 

 

Драги посетители! Нашата веб-страна користи колачиња со цел да ви го дадеме најрелевантното искуство со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликнување на „Прифати“, вие се согласувате да се користат СИТЕ колачиња.