-->

Корисни информации за нашите партнери

Од собирање и прифаќање на примероци, до лабораториска анализа и компјутерско управување со извештаи, секој ден стотици професионалци се потпираат на Synlab за гарантирање на професионализам, сигурност и компетентност во сите фази на работа и за широк опсег на достапни анализи.
Synlab исто така нуди на лекари, компании во секторот и специјалисти комплетно прилагодени решенија за извршување тестови кои можат да интегрираат генетска и биохемиска анализа и да понудат навистина ефективна поддршка на професионалци.Исхрана, стареење на кожата, спорт, велнес, фармакогенетика: ова се само некои од областите во кои е можно да се дизајнираат и спроведат кориснички решенија за тестирање. Информациите што ги нудат овие тестови и правилното толкување на податоците може да помогнат во спроведувањето на превентивни стратегии за ефикасно спротивставување на било какви неповолни услови.

Сите фази ги следи високо специјализиран тим:

 • развој на тест
 • лабораториска анализа
 • креирање на толкуваниот извештај
 • набавка на материјали за земање примероци
 • логистика
 • прилагодување на проектот врз основа на специфични потреби.

Лабораторија за извонредност

Во нашите лаборатории функционираат сите сегменти што ја сочинуваат современата лабораториска медицина и можат да бидат функционални за активностите на лабораториите, болниците, клиниките, лекарите и специјалистите:

 • Биохемија и имунометрија
 • Клиничка патологија
 • Хематологија
 • Автоимунитет
 • Микробиологија
 • Токсикологија
 • Молекуларна биологија
 • Медицинска генетика
 • Патолошка анатомија
 • Цитогенетика

За да дознаете повеќе, слободно исконтактирајте не. Нашите контакт податоци може да ги видите на следниов линк.

Логирајте се на порталот за партнери

Драги посетители! Нашата веб-страна користи колачиња со цел да ви го дадеме најрелевантното искуство со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликнување на „Прифати“, вие се согласувате да се користат СИТЕ колачиња.