-->

Каталог на услуги

Приватната здравствена установа SYNLAB Скопје е дијагностичка лабораторија со биохемиска и микробиолошка лабораторија. Таа е дел од Групацијата SYNLAB и истата нуди широк спектар на услуги од областа на хуманата медицина како што се:

  • Испитување на хуман биолошки материјал
  • Основен биохемиски профил (ЛУ 1)
  • Проширен биохемиски профил
  • Микробиолошки и паразитолошки испитувања
  • Специфични и ретки испитувања во соработка со експертски лабораториски центри од Групацијата СИНЛАБ ширум Европска Унија
  • Земање на хуман биолошки материјал
  • Земање на хуман биолошки материјал во домашни услови и други специфични услови
  • Подготовка за транспорт и транспорт на хуман биолошки материјал во и вон Републиката
  • Консултации за пациенти и
  • Консултации за клиенти

Повеќе детали за нашите услуги и за нашите лабораториски тестови може да видите во каталогот подолу.

 

Драги посетители! Нашата веб-страна користи колачиња со цел да ви го дадеме најрелевантното искуство со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликнување на „Прифати“, вие се согласувате да се користат СИТЕ колачиња.