-->

WellMe

Како до подобра верзија од себе?

WellMe пакетите na Synlab се совршен начин да се информирате за вашето здравје и навремено да ги откриете здравствените проблеми. Toa e серија од внимателно избрани тестови што ќе ви дадат јасна слика за вашето здравје, во која било фаза од животот. Овие анализи се клучни за откривање на сериозни хронични состојби пред да станат поголем проблем.

Започнете го вашето патување до подобрата верзија од себеси, уште денес со WellMe

Здраво тело е состојба на целосна физичка и ментална добросостојба. Менталното и физичкото здравје се толку тесно поврзани, што проблемите во едната област можат да влијаат на другата. Истовремено, подобрувањето на вашето физичко здравје, може да биде од корист за вашето ментално здравје и обратно.

WellMe пакетите се создадени од SYNLAB, со цел да бидете сигурни дека ќе добиете јасна слика за вашето здравје во која било фаза од животот. Овие пакети се првиот чекор во откривањето на сериозни хронични состојби како што е хипертензијата, срцеви заболувања и дијабетес. WellMe ви помага навремено да ги откриете здравствените проблеми, со цел спречување на нивна ескалација до сериозна болест.

 

Изберете го пакетот што најдобро ви одговара

WellMe се обидува да го подобри квалитетот на вашиот живот преку различни тестови, без разлика во која фаза од животот сте, со цел да го одредите здравствениот статус, да ја подобрите здравствената состојба и да одржувате здрав живот.

WellMe Child & Teen

Овозможете им на вашите деца најдобар почеток во животот, со сеопфатните WellMe пакети за деца. Внимавајте на нивниот раст, развој и рано откријте какви било потенцијални здравствени проблеми.
Како што вашиот тинејџер се движи низ предизвиците на адолесценцијата, овозможете им добросостојба која доаѓа од сознанието дека нивното здравје е проверено со WellMe пакетите.

 
 

WellMe 20'& 30's

Сакаш засекогаш да се чувствуваш младо и витално?
WellMe пакетите за лица во 20тите години од животот даваат јасна слика за здравјето и овозможуваат да бидете чекор понапред од сите потенцијални здравствени проблеми.
Додека влегувате во нова деценија, преземете контрола врз вашето здравје со на WellMe пакетите за возрасни во 30-тите години. Бидете чекор напред пред сите потенцијални ризици поврзани со здравјето и одржете го вашето тело во форма.

WellMe 40's & 50's

40-тите години можат да бидат време на промени и важно е да ја одржите добрата здравствена состојба. WellMe пакетите за возрасни во 40-тите години даваат јасна слика за здравјето и ќе ви помогнат да ги направите сите потребни приспособувања на животниот стил.
Како што се приближувате до пензионирањето, осигурајте се дека сте во најдобра форма со WellMe пакетите за лица во 50-тите години. Бидете пред сите потенцијални здравствени ризици и уживајте во златните години во целост.

 

WellMe Over 60's

Останете активни и здрави во златните години со WellMe пакетите, за луѓе кои имаат 60 години и повеќе. Нашите сеопфатни тестови ќе ви дадат јасна слика за вашето здравје и ќе ви помогнат да бидете чекор пред сите потенцијални проблеми.

Резервирајте WellMe пакет за да бидете сигурни дека ја живеете
најдобрата верзија од себе си!   

Драги посетители! Нашата веб-страна користи колачиња со цел да ви го дадеме најрелевантното искуство со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликнување на „Прифати“, вие се согласувате да се користат СИТЕ колачиња.