Проверете како Вашиот организам се справува со 176 различни типови храна.

Тестот за интолеранција на храна ќе Ви каже што да јадете, а што не, и како да ја комбинирате храната за да се чувствувате добро и да го зачувате Вашето здравје. 

Со резултатите добивате и бесплатна консултација со еден од нашите доктори.

Закажете на adrialab@synlab.com.mk