Кои сме ние?

СИНЛАБ е Европски број 1 провајдер на медицински дијагностички услуги, со комплетна понуда на медицински лабораториски услуги за пациенти, лекари, клиники и фармацевската индустрија. Формирана со комбинација на Labco и synlab, новата Групација СИНЛАБ (SYNLAB) е лидер без конкуренција на Европскиот пазар на медицински лабораториски услуги.

Со комбинирање на мрежите и широкиот опсег на иновативни дијагностички тестови од двете компании, лабораториските услуги на СИНЛАБ сега се достапни локално, во преку 30 држави. СИНЛАБ ги комбинира придобивките од широко распространета пан-Европска мрежа, со предностите на локално присутен провајдер на дијагностички услуги. Ние им нудиме локален и персонализиран пристап на нашите клиенти истовремено црпејќи од широчината и длабочината на меѓународната експертиза на СИНЛАБ.

Дознајте повеќе: SYNLAB International image brochure