-->

Услуги

Од собирање и прифаќање на примероци, до лабораториска анализа и компјутерско управување со извештаи, секој ден стотици професионалци се потпираат на Synlab за гарантирање на професионализам, сигурност и компетентност во сите фази на работа и за широк опсег на достапни анализи.
Synlab исто така нуди на лекари, компании во секторот и специјалисти комплетно прилагодени решенија за извршување тестови кои можат да интегрираат генетска и биохемиска анализа и да понудат навистина ефективна поддршка на професионалци.Исхрана, стареење на кожата, спорт, велнес, фармакогенетика: ова се само некои од областите во кои е можно да се дизајнираат и спроведат кориснички решенија за тестирање. Информациите што ги нудат овие тестови и правилното толкување на податоците може да помогнат во спроведувањето на превентивни стратегии за ефикасно спротивставување на било какви неповолни услови.

Сите фази ги следи високо специјализиран тим:

 • развој на тест
 • лабораториска анализа
 • креирање на толкуваниот извештај
 • набавка на материјали за земање примероци
 • логистика
 • прилагодување на проектот врз основа на специфични потреби.

Лабораторија за извонредност

Во нашите лаборатории функционираат сите сегменти што ја сочинуваат современата лабораториска медицина и можат да бидат функционални за активностите на лабораториите, болниците, клиниките, лекарите и специјалистите:

 • Биохемија и имунометрија
 • Клиничка патологија
 • Хематологија
 • Автоимунитет
 • Микробиологија
 • Токсикологија
 • Молекуларна биологија
 • Медицинска генетика
 • Патолошка анатомија
 • Цитогенетика

За да дознаете повеќе, слободно исконтактирајте не. Нашите контакт податоци може да ги видите на следниов линк.

Логирајте се на порталот за партнери

НОВО!!! Тест за едновремено докажување на најактуелните причинители на респираторни инфекции. Со само еден тест проверете дали сте SARS-CoV-2 и/или Influenza A/B позитивни. Тестирај се да знаеш и заштити се себе и другите.

Тестовите се изведуваат само со претходно закажување, и тоа во подружниците:

Скопје - ул. Водњанска бр.35 ☎️ 3107 144

Тетово - ☎️ 3107 133

Драги посетители! Нашата веб-страна користи колачиња со цел да ви го дадеме најрелевантното искуство со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликнување на „Прифати“, вие се согласувате да се користат СИТЕ колачиња.