-->

Контакт

SYNLAB Скопје - Седиште
Огњен Прица (Антон Попов) 1 лок. 3,4,5 
1000 Скопје
Tел: (02) 3107 107
Email: synlabkiselavoda@synlab.com.mk
Прием на пациенти:
Понеделник-Петок (07.00-19.00)
Сабота (08.00-13.00)

 

SYNLAB Скопје Карпош
Париска 24
1000 Скопје
Tел: (02) 3107 111
Е-маил:  synlabkarposh@synlab.com.mk 
Прием на пациенти:
Понеделник-Петок (07.00-17.00)
Сабота (08.00-10.30)

 

SYNLAB Скопје Центар
Водњанска (Мајка Тереза) 35
1000 Скопје
Tел: (02) 3107 144
E-mail: synlabcentar@synlab.com.mk 
Прием на пациенти:
Понеделник-Петок (08.00-16.00)
Сабота (08.00-11.00)

 

SYNLAB Скопје Аеродром
Бул. Јане Сандански бр.24, лок. 4.4a
1000 Скопје
Tел: (02) 3107 155
E-mail: synlabaerodrom@synlab.com.mk
Прием на пациенти:
Понеделник-Петок (07.30-17.00)
Сабота (08.00.-11.00)

 

SYNLAB Тетово
Крушевска Република 345/1
1200 Тетово
Tел: (02) 3107 133
E-mail: synlabtetovo@synlab.com.mk 
Прием на пациенти:
Понеделник-Петок (07.30-17.00)
Сабота (08.00-11.30)

 

SYNLAB Битола
Широк Сокак (Маршал Тито) 132
7000 Битола
Tел: (02) 3107 122
E-mail: synlabbitola@synlab.com.mk 
Прием на пациенти:
Понеделник-Петок (07.30-16.00)
Сабота (08.00-12.00)

 

Со задоволство го очекуваме вашиот контакт.
Оставете ни порака во контакт формата подолу или испратете ни E-mail на нашите адреси наведени погоре.

 

 

Драги посетители! Нашата веб-страна користи колачиња со цел да ви го дадеме најрелевантното искуство со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликнување на „Прифати“, вие се согласувате да се користат СИТЕ колачиња.