-->

Uncategorized

COVID-19 RT PCR тест за патување, за летување, за ваша заштита и проверка. SYNLAB е на листата лаборатории кои имаат дозвола од Министерството за здравство да вршат тестирање на
COVID-19.

SYNLAB е исто така акредитирана лабораторија од Институтот за акредитација на Македонија.

ТЕСТИРАЊЕТО Е САМО СО ЗАКАЖУВАЊЕ НА ТЕЛЕФОНOT (02) 3 107 107

 

 

Упс...Изгледа дека линкот што го посетивте повеќе не е валиден. Се извинуваме за непријатноста.

Ве молиме искористете ја опцијата за пребарување горе во десниот агол за да ја пронајдете информацијата што ја барате или пак може да ги искористите мениата што се на располагање на нашата Интернет страница.

Ви благодариме на разбирањето! 

Тестот Аnti SARS-CoV-2 S антитела е најсоодветен тест за проверка на ефектот по вакцинирање. Тоа е квантитативен тест кој покажува ниво на неутрализирачки антитела против Spike протеинот.

Чувствителен тест кој исто така може да се користи и кај лица кои прележале КОВИД 19 за проценка на ефикасниот хуморален имунитет.

🩺 Задолжително консултирајте се со вашиот лекар пред тестирање.

 

 

Останете во удобноста на својот дом додека Ви земаме примероци за анализа. Нашиот тим е опремен со соодветна заштитна опрема за Ваша безбедност.

Затоа што Вашето здравје, безбедност и благосостојба се приоритет број #1.

Едноставно закажете домашна посета на:

☎️ (02) 3 107 107

 

 

Драги посетители! Нашата веб-страна користи колачиња со цел да ви го дадеме најрелевантното искуство со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликнување на „Прифати“, вие се согласувате да се користат СИТЕ колачиња.