-->

Мисија, визија и вредности

НАШАТА МИСИЈА

Ние обезбедуваме активни дијагностички информации за здрав живот и благосостојба за сите.
Нашата цел е да обезбедиме солидна и сигурна основа за да може нашите клиенти да ги донесат најдобрите можни одлуки за терапија. Ние нудиме највисок степен на персонализирани лабораториски услуги за дијагностика и поставуваме револуционерни стандарди за квалитет. SYNLAB е неприкосновен европски лидер на пазарот со сеопфатна понуда на услуги што дава витален придонес за заштитата на јавното здравје. Ние соработуваме само со најдобрите и ги поттикнуваме научните иновации со нашата меѓународна мрежа на експерти. Во SYNLAB нашите аналитички процеси и методи се најсовремени, зацврстувајќи ја нашата позиција како лидери во индустријата на лабораториски услуги.

НАШАТА ВИЗИЈА

Лидерство преку извонредност во услугата за пациентите и медицинската заедница со сигурна дијагностика и додадена вредност.
Без разлика дали станува збор за пациенти или пак за клиенти од медицинскиот професионален свет - SYNLAB е лидер во индустријата во обезбедувањето на лабораториски дијагностички услуги. Поставуваме стандарди кои ги надминуваат очекувањата на нашите клиенти. Професионалниот и страстен став кон услугата и грижата за клиентите ни овозможува да испорачаме сигурни дијагнози кои создаваат вистинска додадена вредност. Во SYNLAB секогаш сме подготвени да изодиме дополнителни километри со цел да ги задоволиме потребите на нашите клиенти. Ние се стремиме да ја прошириме и подобриме нашата мрежа и да го смениме европскиот пазар за медицински дијагностички услуги, а со тоа да го посветиме вниманието на совршеноста и најдобрите практики.

НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ

Ние имаме посебен однос со нашите клиенти, карактеризиран со отвореност, чесност, почит и доверба. Дејствуваме со интегритет во интерес на нашите партнери и следиме цврсти етички принципи.
Нудиме безбеден простор во кој сите засегнати страни се чувствуваат добредојдени и во сигурни раце. SYNLAB е транспарентна компанија и комуникацијата е јасна и директна. Ние го мислиме на она што го зборуваме, и она што го правиме, го правиме со радост и посветеност.

  • Страст

Начин на размислување заснован на индивидуален и колективен претприемачки дух, вграден во културата на постојано подобрување и посветеност да се поттикнат научните иновации преку истражување.

  • Одговорност

Признавање на лична и корпоративна одговорност заснована на силно управување и етика, вреднување на разновидната и инклузивна работна сила во создавање на просперитетна работна средина и промовирање на благосостојбата на нашите луѓе и другите со кои работиме.

  • Фокус кон клиентите

Во срцето на нашата работа е обезбедувањето услуги со додадена вредност за клиниките и пациентите, поткрепени со култура на висококвалитетна испорака и сигурност. Ние се стремиме да дизајнираме и имплементираме побезбедни услуги кои ја почитуваат животната средина. Развојот на иницијативи инспирирани од ESG во рамките на Групацијата е еден од клучните столбови во нашите напори да обезбедиме највисок квалитет на дијагностички услуги.

 

Драги посетители! Нашата веб-страна користи колачиња со цел да ви го дадеме најрелевантното искуство со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликнување на „Прифати“, вие се согласувате да се користат СИТЕ колачиња.