-->

М-р Д-р Анета Ѓорѓиева

М-р Д-р Анета Ѓорѓиева

- Раководител на биохемиска лабораторија СИНЛАБ - Битола
- Вработена во SYNLAB од 2008 год.

Образование:

2002 - Магистатура во областа Медицинска биохемија – Медицински Факултет, Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1996 – Специјализација во областа Медицинска биохемија – Медицински Факултет, Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1989 – Диплома на Медицински факултет, Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

Претходно работно искуство:

1992-2007 - ЈЗУ ГОБ “8 Септември“ - Централна клиничка лабораторија, - Скопје, Р. Македонија, последните 5 години на позиција Раководител на Одделение за хематологија и хемостаза

Членување во професионални асоцијации:

  • Лекарска комора на Македонија (ЛКМ)
  • Македонско лекарско друштво (МЛД)
  • Здружение на доктори на медицина специјалисти по медицинска биохемија (ЗДМСМБ)
  • Меѓународна федерација за клиничка хемија и лабораториска медицина (IFCC)
  • Европска федерација за клиничка хемија и лабораториска медицина (EFLM)

Контакт: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Драги посетители! Нашата веб-страна користи колачиња со цел да ви го дадеме најрелевантното искуство со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликнување на „Прифати“, вие се согласувате да се користат СИТЕ колачиња.